Συχνες ερωτησεις και απαντησεις

Με την αποστολή της παραγγελίας μου δεν μου ήρθε επιβεβαίωση στο mail μου. Τι πρέπει να κάνω;

Αφού βεβαιωθείτε πως έχετε δώσει σωστά τα στοιχεία σας και πως ακολουθήσατε σωστά όλα τα βήματα που απαιτούνται για την αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 24210 30563 ή στο: [email protected]

Εάν ένα προϊόν που έχω παραγγείλει δεν υπάρχει, τι πρέπει να κάνω;

Η εταιρία μας και η υπεύθυνη του καταστήματος θα κάνει ότι μπορεί ώστε να βρει και να σας στείλει όλα τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει. Ορισμένες φορές όμως κάποιοι κωδικοί έχουν εξαντληθεί και δεν έχουν προλάβει να ενημερωθούν οι αποθήκες. Εάν το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο θα επικοινωνήσει μαζί σας η υπεύθυνη του καταστήματος για να σας ενημερώσει και να σας δώσει εναλλακτικές προτάσεις.

Μέσα σε πόσες μέρες μπορώ να κάνω μια επιστροφή;

Οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται μέσα σε 15 μέρες από την ημερομηνία αγοράς. Κάθε αλλαγή θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη και το προϊόν θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε.

Επέστρεψα ένα προϊόν που εξοφλήθηκε μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Πώς θα γίνει η επιστροφή χρημάτων;

Σε αυτήν την περίπωση, για να πραγματοποιήσουμε την επιστροφή χρημάτων θα χρειαστούμε να μας στείλετε στο [email protected] τον αριθμό λογαριασμού, το ονοματεπώνυμο του κατόχου και το IBAN. Μόλις λάβουμε αυτά τα στοιχεία, θα διεξάγουμε την επιστροφή των χρημάτων.

Με ποιό τρόπο μπορώ να πληρώσω;

Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με αντικαταβολή μετρητοίς , είτε μέσω τράπεζας, είτε μέσω της υπηρεσίας PayPal.

Ποια είναι τα έξοδα αποστολής;

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 2,20€.

Για Κύπρο, τα έξοδα αποστολής είναι 14,24€.

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 70 €

Πότε θα είναι έτοιμη η παραγγελία μου;

Αν η παραγγελίας σας σταλεί Δευτέρα-Παρασκευή μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι, θα προωθηθεί την ίδια μέρα στο κατάστημά μας. Αν η παραγγελία σας σταλεί Σάββατο-Κυριακή ή σε περίοδο εορτών, θα προωθηθεί την πρώτη εργάσιμη ημέρα, με σειρά προτεραιότητας. Μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες η παραγγελία σας θα σας έχει αποσταλεί.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της παραγγελίας, μπορείτε να ενημερώνεστε για την κατάσταση της πορείας της πληκτρολογώντας τον αριθμό αποστολής, το οποίο θα προμηθεύεστε από εμάς, στο πεδίο Αρ.Φορτωτικής στο Website της elta Courier.

Με ποιο τρόπο γίνεται η αποστολή της παραγγελίας μου;

Η αποστολή γίνεται με την elta Courier για όλη την Ελλάδα, τη Κύπρο αλλά και την Ευρώπη. Εάν επιθυμείτε να γίνει η αποστολή με δικό σας ή άλλο τρόπο αποστολής παρακαλούμε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας.

Στις περιόδους εκπτώσεων οι εκπτώσεις ισχύουν και στο online κατάστημα;

Σε περιόδους εκπτώσεων ισχύει το ίδιο ποσοστό έκπτωσης στο online κατάστημα όπως και στα υπόλοιπα καταστήματα.

Είναι ασφαλές να πραγματοποιήσω αγορά μέσω Internet;

Στην Jeans-station έχουμε επίγνωση της σημασίας της ασφάλειας στο Διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό, η Jeans-station σας εγγυάται απόλυτη ασφάλεια για τις αγορές που πραγματοποιούνται στο online κατάστημα. Χρησιμοποιούμε τα ασφαλή συστήματα πληρωμών από τους κορυφαίους χρηματοπιστωτικούς φορείς στο ηλεκτρονικό εμπόριο.